Bár úgy tűnik, hogy a korábban előre jelzett nagy esőzóna elkerül minket, felhőtlenül azért nem örülhetünk, mert több lesz a felhős, mint a napsütéses óra Gyálon csütörtök estig. A gyakran változó időjárás pedig eléggé elbágyasztó lehet, különösen a frontokra érzékenyek számára.

bágyadt.jpg

Szerda estére igencsak lehűl a levegő, alig 12 fok várható. Sőt, hajnalban akár 10 fokra is csökkenhet a hőmérséklet. Csütörtökön délelőtt még lehet némi napfényes időben részünk, délutánra azonban beborul és kora este egy esőt is kaphatunk a nyakunkba. Napközben ennek ellenére nem lesz hűvös, hiszen 20 fok fölé is felkúszhat a hőmérő higanyszála, hogy aztán estére megint 10 fok körülire essen vissza.

Pénteken – legalábbis most úgy tűnik – mégsem várható jelentős csapadék, sőt, inkább napos idő lehet, 19-20 fokos csúcshőmérséklettel. Szombatra pedig jelenleg kiváló derűs, szélcsendes 20 fokos kirándulóidőt jósolnak a meteorológusok.  

A bejegyzés trackback címe:

https://gyalihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr745507741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása