Egyelőre nem köszöntött ránk a vénasszonyok nyara. Fagy még nem fenyeget ugyan, de hajnalban már igen hűvös lesz az idő. De ami igazán szomorú, hogy a nappali felmelegedés sem elég arra, hogy kellemesen érezzük magunkat. Ha ez így marad, a szokásosnál hamarabb indul a fűtési szezon. Még szerencse, hogy jön az újabb rezsicsökkentés...

hitetlenség.jpg

Kedd hajnalig többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, főként nyugaton és délen valószínű szórványosan eső, záporeső. Kedden északnyugat felől felszakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de az Alföldön erősen felhős marad az ég. Eleinte délen, délkeleten még több, majd egyre kevesebb helyen lesz eső. Az északkeleti szél többfelé megélénkül, főként az Észak-Alföldön hétfőn meg is erősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 10 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 10, 16 fok között alakul.

Gyálon 9 fok lesz kedden hajnalban. Napközben a csúcshőmérséklet 13 fok körül várható. Eső nem valószínű

Felsőpakony hajnalban 7-8 fokos minimum, napközben pedig 13 fokos maximum várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyalihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr95541562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása