Hiába várjuk a vénasszonyok nyarát, egyelőre várat magára. sőt, az eddigi hideg, borús idő tovább romlik és jönnek a fagyok is. És nem csak talajmenti fagyokra kell felkészülni, hiszen éjjel, illetve hajnalban akár -4 fok is lehet.

ősz5.jpg

Észak, északkelet felől egyre többfelé csökken a felhőzet, de hajnalban még a Nyugat-Dunántúlon lehetnek erősen felhős tájak is, és estig egy-egy jelentéktelen zápor is kialakulhat. Csütörtökön nagyrészt derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, több felhő az északkeleti megyékben képződhet, de csapadék ott sem valószínű. Napközben az északkeleti szél többfelé megélénkül, a Tiszántúlon megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4, +4 fok között alakul, a szélcsendes, mélyebben fekvő helyeken lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 11 fok körül várható.

Gyálon csütörtök hajnalban 3 fokos minimum, napközben 11 fokos csúcshőmérséklet várható.

Felsőpakonyon hajnalban 1-2 fok, napközben 10 fok várható csütörtökön.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyalihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr205547990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása