Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója szerint hárman meghaltak és mintegy húszan megsérültek abban a péntek reggeli balesetben, amelyben több jármű ütközött az M5-ös autópályán Ócsa és Gyál között. A sérültek között gyermekek is vannak.

baleset2.jpg

Az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa szerint egy kamion az árokba borult, és szintén árokba borult egy mikrobusz, amelyből ki kellett menteni az utasokat. A helyszínen több megrongálódott személyautó és mikrobusz látható. 

Egy kamion az árokba borult, és szintén árokba borult egy mikrobusz, amelyből jelenleg is mentik az utasokat. A helyszínen több megrongálódott személyautó és mikrobusz látható.

Az Országos Rendőr-főkapitányság a honlapján egyelőre annyit közölt, hogy 5 óra 15 perckor történt a baleset, egyelőre ismeretlen okból az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 24. és a 25. kilométer között, és az eddigi adatok szerint a balesetben tehergépjármű és több személygépkocsi is érintett, többen megsérültek.

A helyszínre az MTI tudósítójának beszámolója szerint több mint tizenöt mentőautó és egy mentőhelikopter is érkezett.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyalihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr645484322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása