A rendőrség és a helyi önkormányzatok támogatásai is nőnek a 2014-es költségvetés hétfőn benyújtott tervezete szerint - mondta el a gyáli hírek blognak Pánczél Károly országgyűlési képviselő. Hozzátette: emellett a büdzsétervezet 350 millió forinttal növeli az Országos Polgárőr Szövetség és 180 millió forinttal az önkéntes tűzoltóegyesületek támogatását.

pánczélkároly.jpg

Pánczél Károly szerint nagyon fontos hír, hogy jelentősen, több mint 67 milliárd forinttal emelték a helyi önkormányzatok támogatásait, ennél a fejezetnél 703 milliárd 587 millió forint szerepel.

Gyál város alpolgármestere és országgyűlési képviselője kiemelte, hogy a helyi önkormányzatok működésének általános támogatását 6 milliárd, a települési önkormányzatok szociális és gyermekjóléti feladatainak támogatását több mint 50 milliárd, a kulturális feladatainak támogatását pedig csaknem 1 milliárd forinttal növelték. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyalihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr545541814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása