Kedvezményes gyermekbelépővel jutalmazzák a gyermekeket némi környezetvédelmi aktivitásért a Fővárosi Állat- és Növénykertben szeptember 14-én és 15-én.

állatkert2.jpg

Az akció keretében 1800 forint helyett 600 forintért mehet be az állatkertbe minden 14 év alatti gyermek, aki legalább tíz darab, minimum egy literes italos kartont, vagy ezek űrméretével megegyező kisebb italos kartondobozt visz magával a szeptemberi hétvégén. A kedvezményre jogosító kuponokat az állatkert főbejáratánál felállított gyűjtőponton vehetik át a résztvevők a kilapított dobozokért cserébe.

A program részleteiről további tájékoztatást a www.italoskarton.hu vagy a www.facebook.com/italoskarton oldalon kaphatnak az érdeklődők.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyalihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr75496902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása