Megvédjük a rezsicsökkentést! - címmel rendez fórumot szeptember 27-én, pénteken a Fidesz Gyálon. A rendezvény házigazdája dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Pest Megye Közgyűlésének elnöke lesz.

lajoséspéter.jpg

A fórum vendégeként igazi politikai nagyágyú érkezik Gyálra, hiszen Szűcs Lajos meghívását elfogadta Szijjártó Péter.

A rendezvényre 18 órai kezdettel kerül sor az Arany János Közösségi Ház Színháztermében. A rendezvény nyitott, mindenkit szeretettel várnak, akinek fontos, hogy megvédje a már megtörtént és a november elsejével tervezett újabb rezsicsökkentést!

"Miután sikeresen megvédtük a januári rezsicsökkentést, most azért kell összegyűlnünk, hogy egyeztessük a további csökkentéshez szükséges lépéseinket.

Mi egyszer már közös erővel bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk megvédeni Magyarország érdekeit. Megálljt parancsoltunk a közszolgáltató cégek profitéhségének. 

Idén január elsejétől tíz százalékkal csökkentettük a vezetékes földgáz, az áram, a távhő árát, július 1-jén pedig bevontuk a csökkentésbe a kéményseprés, a szemétszállítás, a víz-, a csatorna- és a szennyvízdíjat.

Elmondhatjuk, hogy Magyarország ma olyan hely, ahol a legfontosabb kérdésekben a magyar emberek szava és akarata dönt.

Mindez nem sikerülhetett volna az Ön támogatása nélkül. Mindez köszönhető annak a több mint kétmillió embernek, aki aláírásával állt ki a rezsicsökkentés mellett.

Az ősz folyamán további tízszázalékos rezsicsökkentést tervez a kormány. Ahhoz, hogy továbbléphessünk, most újra a támogatását kérjük. 

Minél többen veszünk részt a rendezvényen, annál világosabb lesz a magyar emberek akarata" - írja a meghívóban dr. Szűcs Lajos.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyalihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr395533490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása