Egy jó megoldás Gyálon

2013.09.06. 13:29

Hátfájás? "Népbetegség..." Minden statikai eredetű hátfájdalom esetén a célzott gerinctorna és a masszázs sokat segít. Egy jó hátmasszázs olyan mintha az egész testet megmasszíroztuk volna...

masszázs.jpg

Az itt kilépő 31 pár gerincvelői ideget ugyanis mind átmasszírozzuk, ami az egész testet beidegzi. Mind jól körül írt bőrterületeket (dermatomákat) és izomcsoportokat idegez be. A háti gerincvelőidegek látják el a törzs falának legtöbb izmát. A nyaki, az ágyéki és keresztcsonti idegek pedig a végtagokat és a medencei szerveket látják el. A gerincvelőidegek a dermatomákon keresztül, reflexes úton a belső szervekre is hatással vannak. Ezért érzed olyan jól magad hátmasszázs után, mert minden testrészed, belső szerved stimulálva van, és ahol szükséges beindul a szervezet öngyógyító hatása!

A masszázs olyan mint a sport, rendszeresség a titka. Hetente egyszer a legideálisabb, ha csak az orvos másképp nem javasolja, de egy szakszerűen végzett masszázs hatása 4-5 napig eltart.

Akár saját részre vagy ajándékba is tökéletes annak, akit szeretünk!

Tóth Nikoletta masszőr - 06-70-60-77778

Mobilmasszázs otthonában, vagy Gyálon a Harmóniapon Test - és lélekműhelyben (Ady E. u. 23. előzetes időpont-egyeztetéssel)

Szeretettel várom a regenerálódni vágyókat!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyalihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr125498021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása