Marad a változó, szeszélyes, de alapvetően kellemesen meleg őszi idő csütörtök estig. Könnyű kabát és esernyő nélkül azonban nem érdemes útnak indulni.

őszilány2.jpg

Éjszaka változóan felhős lesz az ég, elszórtan zápor előfordulhat. Csütörtökön eleinte többször erősen megnövekszik, majd estétől csökken a felhőzet. Szórványosan valószínű zápor, északkeleten délután egy-egy zivatar is kialakulhat. Eleinte többnyire mérsékelt lesz a légmozgás, majd hajnaltól megélénkül, napközben délnyugat kivételével megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északnyugatira, északira forduló szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9, 14 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 19 és 24 fok között alakul.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyalihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr415533453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása