2013.szeptember 21-én és szeptember 28-án kerül sor az őszi lomtalanításra Gyálon.A lomtalanítás során nem szállítják el a kommunális hulladékot, vashulladékot (balesetveszély miatt), építési törmeléket, nagydarab faágat, kerti zöldhulladékot. Felhívjuk a figyelmet, hogy veszélyes hulladékot kihelyezni tilos!

lomtalanítás.jpg

Szeptember 21-én szombaton reggel 6 órától a vasút Gyál-Liget felőli oldala (Önkormányzat, posta), míg szeptember 28-án szombaton reggel 6 órától a vasút Gyál-Szőlő felőli oldala (SPAR) élelmiszerbolt, Bartók Iskola) kerül sorra.

A lomokat a megadott napon reggel 6 óráig szíveskedjenek az ingatlanok elé kihelyezni, hogy a lomtalanítás korai megkezdése miatt ne maradjon hulladék az utcán.


A bejegyzés trackback címe:

https://gyalihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr495497822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása