Veszélyeztetés kutyával - címmel tette közzé tájékoztatóját a Gyáli Polgármesteri Hivatal, melyet az alábbiakban  szó szerint közzéteszünk.

kutyi.jpg

"Babák László, a Gyáli Járási Hivatal vezetője tájékoztatta Hivatalunkat, hogy a Gyáli Járás területén viszonylag nagyszámú veszélyeztetés kutyával szabálysértési eljárás indult idén, illetve a tavalyi évben is. A feljelentésekről általában az állapítható meg, hogy a kutyát felügyelet nélkül bocsátják közterületre, illetve kóborolni hagyják. Ezúton nyomatékosan felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét arra, hogy aki a felügyelete alatt álló kutyát a település belterületén felügyelet nélkül bocsátja közterületre, vagy kóborolni hagyja, illetve, aki veszélyes ebét nem zárt helyen tartja, vagy nem helyez el a ház bejáratán a veszélyes ebre utaló megfelelő figyelmeztető táblát, szabálysértést követ el, és ötezer forinttól százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható."

A bejegyzés trackback címe:

https://gyalihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr575507229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása