Bár kedd délután még kellemes 25 fokban napfürdőzhettünk, szerdán ezt már nem tehetjük meg! Újabb vihar vonul át Gyál felett. Emiatt, bár szerda délutánra már nem várható csapadék, nem lesz 20 foknál melegebb.

esősnap.JPG

Kedd estig jobbára derűs, kellemesen langyos koraőszi idő lesz, a hőmérséklet 20 fok lesz. Késő este azonban jönnek az esőfelhők és éjfél előtt már minden bizonnyal esni fog. A hőmérséklet visszaesik 16-17 fokra.

A csapadék akár szerda délig is kitarthat, valószínűleg csak dél körül áll majd el az eső. Napos időre azonban később sem számíthatunk, inkább borús, felhős lesz a szerda délután. A csúcshőmérséklet maximum 20 fok lehet, így a fázósabbak reggel ne csak az esernyőt, hanem a könnyű kabátot is vigyék magukkal.

Kissé távolabbra tekintve sem mondhatunk túl sok biztatót. Szerda éjjel is esni fog. Csütörtökön napközben még lesz némi napsütés, de a 20 fokot sem éri majd el a hőmérséklet. Pénteken – most úgy tűnik – még inkább visszaesik a hőmérséklet és kilátástalanul esni fog egész nap…

A bejegyzés trackback címe:

https://gyalihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr115506154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása