A gyáli polgármesteri hivatal tette közzé az alábbi felhívást:

gumiabroncs.jpg

Gumiabroncs és elektronikai hulladék begyűjtése újrahasznosításra!

2013. szeptember 17-én (kedd), és szeptember 19-én (csütörtök) a használt gumiabroncsokat reggel 08.00 órától délután 13.00 óráig díjmentesen lehet leadni a Dobó K. u. 51. szám alatt. Háztartásonként maximum 8 db gumiabroncs adható le.

2013. szeptember 21-én (szombat) elektronikai berendezéseket (elektromos és elektronikai eszközök, berendezések, valamint lemerült akkumulátorok) reggel 08.00 órától délután 13.00 óráig díjmentesen lehet leadni a Víztorony területén.

Hulladékot kizárólag gyáli lakosoktól tudunk átvenni a meghirdetett időtartam alatt! Ezért az átvétel a lakcímkártya felmutatása után történik. Az összegyűlt hulladékok újrahasznosításra kerülnek.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a közterületre bármilyen nemű hulladékot kihelyezni tilos, az szabálysértési eljárást von maga után!

Tegyünk együtt környezetünk védelme érdekében!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyalihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr535505707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása